Search This Blog

Saturday, July 17, 2010

Williams-Sonoma French class! Aula de comida francesa no Williams-Sonoma!

This was an amazing class and I had a great time so enjoy the pictures and if you would the recipe of any of the meals pls email me and to see the complete album check my flickr page or my facebook page. Happy meals everyone! Chef Vanessa


The menu was Salad Niçoise with fresh tuna, Crab Soufflés, Chicken Chausser, Steak Au Poivre and Crêpes Suzette.


O menu foi Salada Niçoise com atum fresco, Soufflés de caranguejo, Frango à moda Caçador, Steak Au Poivre (bife com crosta de pimentas moídas) e Crêpes Suzette com molho de laranja.

In portuguese:
Esta aula foi o máximo e foi muito boa a aula então eu espero que vocês gostem das fotos e se quiserem alguma receita por favor me enviem um email e tbem se quiserem ver o album completo chequem a minha página do flickr ou meu facebook. Boas refeições pra todos! Chef Vanessa

No comments:

Post a Comment