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Monday, September 14, 2009

Pix's from the Health Wellness Fair! Fotos da Feira do Bem-Estar!



It was so much fun and so nice to be there and talk about my work and my new projects and it's always so nice to meet new people and the best of all to make new friends. I had a wonderful time and can't wait for the next one! Which I believe will be in the middle of November but I will keep you all posted!
I made fresh for that day a Zucchini and Yellow Squash Carpaccio and it was beautiful, delicious and healthy!!! And it was a big hit!!




This is the recipe:
- 1 yellow squash and 1 zucchini thinly sliced (best if sliced with a mandolin)
- fresh herbs, like parsley, green onions or cilantro
- juice of 1 lime
- 2 tbsp of white vinegar
- 2 tbsp of extra virgin olive oil
- 1 shallot small diced
- kosher salt
- fresh ground pepper

Preparation:
Place layers of sliced squash and zucchini in a plate, and season with salt, pepper, diced shallots, lime juice, white vinegar and sprinkle with fresh herbs and let sit for 20 minutes before serving. You can serve this dish as an appetizer with some crackers or as a side dish with a grilled teriyaki chicken breast and some Parmesan couscous. Voilá!

Happy meals everyone!
Chef Vanessa




In Portuguese:

Foi tão divertido e muito bom estar lá e conversar sobre meu trabalho e meus novos projetos e lógico que é sempre tão legal conhecer novas pessoas e o melhor de tudo é de fazer novos amigos! Eu aproveitei e muito e foi tudo maravilhoso e estou anciosa por esperar o próximo evento que será no meio de Novembro mas eu vou lhes manter informados!
Eu preparei um Carpaccio de abrobrinhas verdes e amarelas e ficou lindo, delicioso e saúdavel!! E foi um sucesso!!





Esta é a receita:

- 1 abobrinha verde e 1 amarela fatiadas bem fininhas(melhor se fatiadas com um madolin)
- cheiro verde picado
- suco de 1 limão
- 2 colheres de sopa de vinagre branco
- 2 colheres de sopa de azeite de oliva extra virgem
- 1 cebola pequena roxa picadinha
- sal e pimenta do reino à gosto





Preparo:

Faça camadas das fatias de abobrinhas e tempere com o suco do limão, vinagre, sal, pimente, cebola e salpique com o cheiro verde picado e deixe descansar por 20 minutos antes de servir. Você pode servir como uma entrada com torradinhas ou como um prato principal com um peito de frango grelhado com molho teriyaki e couscous marroquino com queijo parmesão. Voilá!

Boas refeições para todos!

Chef Vanessa





Happy meals everyone!!

Chef Vanessa

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